Nieuw onderwerp beginnen
Opgelost

BUG Schouwburg Kunstmin

Gemeld door: Martijn Franken, Impact Entertainment 


De standen van Schouwburg Kunstmin worden niet goed geüpload naar Podiumkunst.info. Dit resulteert in foutieve standen en recette. Wij zijn met de schouwburg aan het kijken waar het probleem ligt en zullen daarna gaan werken aan een oplossing. 


Door vakanties bij Podiumkunst.info een verlaat bericht: Kunstmin laat weten, dat de koppeling nu inderdaad correct werkt.

 

Schouwburg Kunstmin heeft laten weten, dat er een onderzoek loopt bij de leverancier van hun kaartverkoopsysteem. In week 23 zullen de uitkomsten van dit onderzoek geëvalueerd worden.

Goed nieuws over Kunstmin: gisteren zijn alle cijfers over seizoen 1617 opnieuw bijgewerkt en het lijkt er nu op, dat alles klopt. Het mooiste is nog, dat degene die dit rechtgezet heeft, gebruik heeft gemaakt van de normale koppeling, dus als het echt goed is gegaan, zou dat betekenen, dat de huidige inrichting van de koppeling goed werkt.

 
We hebben Kunstmin gevraagd om nog een keer grondig alle cijfers na te lopen. Zij hebben nu echter zomerstop t/m 6 augustus, waardoor we nog een paar weken moeten wachten op de uitkomst.
Aanmelden of registreren om een reactie te posten