Op deze pagina worden alle gegevens getoond van de ingelogde gebruiker. Op deze pagina is het mogelijk om de inloggegevens te bewerken. Klik hiervoor respectievelijk op 'Mijn gegevens bewerken' en 'Wachtwoord wijzigen'.

Onder Mijn gegevens bewerken kunnen voornaam, achternaam en e-mailadres aangepast worden.

Er wordt om een wachtwoord gevraagd om de wijziging te bevestigen. Dit is het wachtwoord van het account waarmee is ingelogd.

De knop Wachtwoord wijzigen doet precies wat de naam zegt.