Wat u ziet binnen de pagina Gebruikers is afhankelijk van de rechten die u heeft gekregen binnen de omgeving van Podiumkunst.info. Bent u een Gebruiker, dan ziet u op deze pagina een overzicht van alle gebruikers die voor dit account een login hebben. U ziet ook of deze collega's Gebruiker of Beheerder zijn van het account.

Bent u een Beheerder, dan kunt u op deze pagina logins aanmaken voor collega's en deze logins wijzigen of verwijderen.

Een login aanmaken voor een collega doet u als volgt. U klikt op de gele knop 'Gebruiker toevoegen'. U voert de volgende gegevens in:

- E-mailadres

- Wachtwoord

- Voornaam

- Achternaam

Vervolgens selecteert u het Gebruikerstype. Kiest u voor het type Beheerder, dan krijgt deze persoon net als u het maximaal aantal rechten toebedeeld en kan deze persoon ook logins aanmaken, wijzigen en verwijderen. Kiest u voor het type Gebruiker, dan krijgt u vervolgens een tabel te zien waarin u velden kunt selecteren en deselecteren. U kunt hier aangeven of de persoon toegang heeft tot de verschillende pagina's in Podiumkunst.info, en binnen deze pagina informatie mag toevoegen, bewerken en verwijderen - wanneer van toepassing. Nu volgt een uitleg van de rechten die u kunt selecteren per onderdeel.

1. Dashboard

• Toegang: het inzien van de beginpagina met daarin de grafiek en verkoopinformatie.
  • Exporteren: het exporteren van de verkoopinformatie naar PDF of Excel.
2. Gebruikers
  • Toegang: het inzien van de gebruikers die voor dit account een login hebben gekregen en de informatie welke rol - Gebruiker of Beheerder - zij hebben binnen het account.
3. Zalen
  • Toegang: het inzien van de zalen die voor uw theater zijn aangemaakt.
4. Financiële afspraken
  • Toegang: het inzien van de financiële afspraken.
  • Exporteren: het exporteren van de financiële afspraken naar Excel of PDF.
  • Accorderen: het accorderen van de financiële afspraken.
5. Rangsjablonen
  • Toegang: het inzien van de rangsjablonen.
  • Toevoegen: het toevoegen van rangsjablonen.
  • Bewerken: het bewerken van bestaande rangsjablonen.
  • Verwijderen: het verwijderen van rangsjablonen.
6. Producties
  • Toegang: het inzien van de productie- en voorstellingsspecifieke informatie.
  • Exporteren: het exporteren van deze informatie naar Excel.
7. Voorstellingen
  • Toegang: het inzien van de voorstellingsgegevens.
8. Kaartstanden bijwerken
  • Toegang: het exporteren van de voorstellingen en het importeren van de voorstellingen met bijbehorende kaarstanden en recette. Deze optie is alleen van belang wanneer het kaartverkoopsysteem nog geen koppeling heeft met Podiumkunst.info.

U selecteert de juiste velden voor de desbetreffende login en klikt vervolgens op 'opslaan'.