Voor het koppelen in de kaartverkoopsystemen AURA, Active Tickets, Ticketworks en iTheatre/SRO verwijzen wij u door naar uw contactpersoon van uw kaartverkoopsysteem. Deze ontwikkelaars verstrekken namelijk een eigen handleiding.

AURA

Voor gebruikers van AURA hebben we een exportfunctie beschikbaar, zodat zij het Podiumkunst.info-ID gemakkelijker kunnen overzetten naar het kaartverkoopsysteem. Deze export kunt u downloaden door op de knop 'Excel bestand downloaden' te klikken.

Voer vervolgens in AURA voor elke voorstelling het bijbehorende Podiumkunst-ID in en let hierbij goed op, dat het format van het nummer precies overeenkomt met het nummer in kolom B van het excel-bestand. Als het nummer op welke manier dan ook afwijkt, zal de koppeling namelijk niet tot stand komen en worden de verkoopcijfers niet aan Podiumkunst.info verstuurd.