Voorstellingen koppelen in Active Tickets, Get-a-Ticket, Recreatex, Ticketworks en iTheatre

Gewijzigd op Tue, 05 Sep 2023 om 10:10 AM

Voor het koppelen in de kaartverkoopsystemen Active Tickets, Get-a-ticket, Recreatex, Ticketworks en iTheatre verwijzen wij je door naar jouw contactpersoon van het kaartverkoopsysteem. Deze ontwikkelaars verstrekken namelijk een eigen handleiding.

De meeste kaartverkoopsystemen geven aan ons ook de zaalcapaciteit door. Mocht jouw kaartverkoopsysteem dit niet doen dan moet er nog een extra handeling worden verricht: wanneer een impresariaat of producent een voorstelling aanmaakt in jouw theater dan kiezen zij in welke zaal de voorstelling speelt, maar zij kunnen niet kiezen in wat voor zaalopstelling. Het theater moet de juiste zaalcapaciteit hangen aan de voorstelling. Dit gaat als volgt: wanneer je bent ingelogd, navigeer je naar beheer > producties. Klik op de betreffende productie en scrol naar beneden, daar zie je de voorstellingen staan. Rechts van de voorstelling zie je een wijzigingsknopje, hier kun op klikken. Er opent zich een nieuw scherm, zie hieronder:

Je kunt in het bovenste vakje een van je vaste zaalcapaciteiten kiezen en in de onderste kun je zelf een getal invullen.