Voor het koppelen in de kaartverkoopsystemen AURA, Active Tickets, Get/a/ticket, Recreatex, Ticketworks en iTheatre verwijzen wij je door naar jouw contactpersoon van het kaartverkoopsysteem. Deze ontwikkelaars verstrekken namelijk een eigen handleiding.

AURA

Voor gebruikers van AURA hebben we een exportfunctie beschikbaar, zodat zij het Podiumkunst.info-ID gemakkelijker kunnen overzetten naar het kaartverkoopsysteem. Deze export kun je downloaden door op de knop 'Excel bestand downloaden' te klikken.

Voer vervolgens in AURA voor elke voorstelling het bijbehorende Podiumkunst-ID in en let hierbij goed op dat het format van het nummer precies overeenkomt met het nummer in kolom B van het Excel bestand. Als het nummer op welke manier dan ook afwijkt, zal de koppeling namelijk niet tot stand komen en worden de verkoopcijfers niet aan Podiumkunst.info verstuurd.