Op deze pagina worden al uw gegevens getoond (als u ingelogd bent).  Op deze pagina is het mogelijk om uw inloggegevens te bewerken: u kunt het e-mailadres en het wachtwoord wijzigen. Klik op 'Mijn gegevens bewerken' of 'Wachtwoord wijzigen'. Let op dat u, als u het e-mailadres wil wijzigen, u een uniek (niet eerder gebruikt in PKI) e-mailadres invoert. Als er bijvoorbeeld al een ander account bestaat met als e-mailadres 'info@theater.nl' en u gebruikt dat nog een keer, zal PKI dit niet accepteren. Dat heeft te maken met veiligheidsoverwegingen.