Op deze pagina worden al je gegevens getoond (als je ingelogd bent). Op deze pagina is het mogelijk om je inloggegevens te bewerken: je kunt het e-mailadres en het wachtwoord wijzigen. Klik op 'Mijn gegevens bewerken' of 'Wachtwoord wijzigen'.

Let op dat je, als je het e-mailadres wil wijzigen, je een uniek (niet eerder gebruikt in PKI) e-mailadres invoert. Als er bijvoorbeeld al een ander account bestaat met als e-mailadres 'info@theater.nl' en je gebruikt dat nog een keer, zal PKI dit niet accepteren. Dat heeft te maken met veiligheidsoverwegingen.