Welkom bij Podiumkunst.info! Je hebt van een medewerker van Podiumkunst.info, of van een collega, de inloggegevens voor de online omgeving van Podiumkunst.info ontvangen. Inloggen doe je door naar http://www.podiumkunst.info te gaan. Je kan rechtsboven klikken op 'inloggen' en voert hier de gegevens in.

Wanneer je bent ingelogd, verschijnt het dashboard. Het dashboard toont een aantal samenvattende gegevens en is standaard ingesteld op het huidige seizoen. Centraal op het dashboard ziet je een grafiek. Deze grafiek toont de kaartverkoopinformatie per maand op cumulatief niveau (subtotalen per maand tellen op). Linksonder de grafiek vind je de filteropties. Zo kan je ook informatie van het vorige of volgende seizoen inzien. Rechts van de grafiek zie je de totale omzet, het totaal aantal - in Podiumkunst.info ingevoerde - producties, de totale capaciteit en bezettingsgraad en de gemiddelde ticketprijs. Als het theater naast verkochte kaarten ook reserveringen en blokkades doorgeeft, dan zie je hier de totalen ervan. Hetzelfde geldt voor de weergave van verkochte kaarten uitgesplitst in normaal tarief, kortingskaarten, vrijkaarten en overige kaarten.

Onderaan de grafiek vind je informatie over je producties. Je kan inzoomen op deze productie door er op te klikken.

De volgende stappen in dit hoofdstuk beschrijven welke informatie je waar vindt in Podiumkunst.info. Lees alles goed door en ga op verkenning. Mocht je er niet uitkomen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!