Welkom bij Podiumkunst.info! Je hebt van een medewerker van Podiumkunst.info, of van een collega, de inloggegevens voor de online omgeving van Podiumkunst.info ontvangen. Inloggen doe je door naar http://www.podiumkunst.info te gaan. Je klikt rechtsboven op 'inloggen' en voert hier de gegevens in

Wanneer je bent ingelogd verschijnt het dashboard. Het dashboard toont een aantal samenvattende gegevens, en is standaard ingesteld op het huidige seizoen. Je ziet in het midden een grafiek. Deze grafiek toont de kaartverkoopinformatie per maand op cumulatief niveau (subtotalen per maand tellen op). Links van de grafiek vind je een aantal filters. Zo kun je ook informatie van het afgelopen of aankomende seizoen tonen. Rechts van de grafiek zie je de totale omzet, het totaal aantal - in Podiumkunst.info ingevoerde - producties en de gemiddelde ticketprijs.

Onderaan de grafiek vind je informatie over jouw producties. Je kunt inzoomen op een productie door er op te klikken.

De volgende stappen in dit hoofdstuk beschrijven welke informatie je waar vindt in Podiumkunst.info. Lees alles goed door en ga op verkenning. Mocht je er niet uitkomen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!