Sinds 25 juni 2018 biedt Podiumkunst.info de mogelijkheid aan gebruikers om naast het aantal Verkochte kaarten, nu ook het aantal Blokkades en Reserveringen te bekijken in het dashboard. Naast het aantal Verkochte kaarten, Blokkades en Reserveringen, kunt u per heden ook zien wat de waarde in geld is van de Verkochte kaarten, Blokkades en Reserveringen.  Dat is dan alleen, als:

- de theaters die hun data handmatig doorgeven, deze ook uitgesplitst invoeren met behulp van het Excel-document (die is hier op aangepast),

- de theaters die met Ticketmatic werken, hun data ook uitgesplitst invoeren met behulp van het Ticketmatic Excel-document,

- de theaters die met een overig kaartverkoopsysteem werken, hun leverancier van het kaartverkoopsysteem opdracht hebben gegeven om deze uitsplitsing te verwerken in de koppeling met het kaartverkoopsysteem.

Opmerking: bij Blokkades horen volgens de definitie van Podiumkunst.info niet de Blokkades voor de techniek.