Nadat u 4.4.1. Voor u begint…. heeft doorgenomen, weet u of uw productie(s) in PKI geschikt is/zijn voor dataoverdracht naar Mijn Fonds, de verantwoordingsmodule van FPK voor de meerjarige subsidie. Dan kunt u nu aan de slag om de producties gereed te maken in PKI.

Stappen

1. Ga naar menu Producties.

2. Scroll helemaal naar rechts en klik op de 3 puntjes in de regel van de productie die u klaar wil zetten.

3. Klik op Bewerken.

4. Kies bij Subsidies het kenmerk ‘Meerjarige activiteitensubsidie’.

Als u dat handig vindt, kunt u in de voorstellingen van de productie ook een FPK-kenmerk aangeven. Dat kan als u op een voorstelling klikt in de lijst met voorstellingen. Alleen de kenmerken met “FPK-“ worden meegenomen in de koppeling.

5. Zet een vinkje achter ‘Toestemming data gebruiken voor subsidieverantwoording’ onderaan de pagina.

6. Klik op Opslaan.

Belangrijk om te weten:

• Alleen u als producent kan de producties gereed maken voor het overzetten van gegevens naar Mijn Fonds. Als u wilt dat uw impresariaat dit doet, dan zal het impresariaat in PKI moeten inloggen in uw producentenaccount. Dat is omdat u eigenaar bent van uw producties en op deze manier kan het impresariaat dit alleen aanpassen met uw toestemming.
  • Niet alle gebruikers in uw producentenaccount in PKI kunnen producties gereed maken voor de dataoverdracht; alleen degenen met de rol van beheerder kunnen dit doen.
  • Het is nodig zowel het kenmerk ‘Meerjarige subsidie’ te selecteren als het vakje voor toestemming aan te vinken; alleen dan wordt de data van de productie overgezet naar Mijn Fonds.
  • Heeft u een lezing of een inleiding vooraf aan de voorstelling? Dan moeten deze als twee aparte voorstellingen aangemaakt worden.
  • Waar PKI met een theaterseizoen werkt van 01 juli tot 30 juni van het jaar erna, werkt FPK Mijn Fonds met een kalenderjaar. Omdat er in Mijn Fonds slechts met één productie-id wordt gewerkt, is het belangrijk om in PKI alle voorstellingen onder één doorlopende productie te plaatsen. Mogelijk loopt een productie in PKI dan over twee seizoenen heen.
  • De dataoverdracht vindt per kwartaal plaats op een vast moment en op een vast tijdstip. Wijzigingen die daarna gedaan worden in PKI, worden niet meer overgezet naar Mijn Fonds. Wijzigingen die optreden na de dataoverdracht, zult u zelf moeten aanpassen in Mijn Fonds.

Het volgende stroomschema kan behulpzaam zijn bij het maken van beslissingen in het traject.