Als u een nieuwe productie wilt aanmaken, maar de producent staat nog niet in Podiumkunst.info, dan kunt u dit formulier invullen. Met dit formulier geeft u tot 10 producenten per keer door, maar u kunt het zo vaak herhalen als nodig.

De gegevens die u hier invult, zijn onder andere: naam producent, adres producent, uniek e-mailadres (elk e-mailadres kan slechts één keer gebruikt worden in de applicatie) en naam contactpersoon. Op basis van dit bestand, maken wij de producent of producenten aan in PKI en koppelen deze aan het impresariaat. In principe heeft de producent dan zelf een gebruikersaccount waarmee hij in kan loggen in PKI*.

* Mocht u de producent echt geen directe inlog willen geven in PKI, dan kunnen we ook een gebruikersaccount met een fictief e-mailadres aanmaken (bijvoorbeeld naamproducent@naamimpresariaat.nl).

Ga naar het formulier

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAkrlUXVx2CFDP70D7X_AqGOGJqQG2UWrktu0ZRg5YdHcaLg/viewform