Als u een nieuwe productie wilt aanmaken, maar de producent staat nog niet in Podiumkunst.info, dan kunt u contact opnemen met support@podiumkunst.info. U ontvangt dan een Excel bestand waar u nieuwe producenten mee kunt aanmelden. De gegevens die u hier invult, zijn: naam producent, adres producent, uniek e-mailadres (elk e-mailadres kan slechts één keer gebruikt worden in de applicatie) en naam contactpersoon. Op basis van dit bestand, maken wij de producent of producenten aan in PKI en koppelen deze aan het impresariaat. In principe heeft de producent dan zelf een gebruikersaccount waarmee hij in kan loggen in PKI*.

* Mocht u de producent geen directe inlog willen geven in PKI, dan kunnen we ook een gebruikersaccount met een fictief e-mailadres aanmaken (bijvoorbeeld naamproducent@naamimpresariaat.nl).