Als de datum of de zaal van een voorstelling is gewijzigd, dan is het nodig om dit aan te passen in PKI. Er zijn twee situaties mogelijk;

1. U werkt direct in de applicatie, omdat u geen koppeling heeft tussen het boekingssysteem en PKI; u kunt de voorstelling wijzigen als u gaat naar Producties (onder de gele knop met uw naam), dan naar lijst met voorstellingen waar u op de regel van de betreffende voorstelling klikt om deze te openen. In dit venster is het mogelijk om de producent, de datum, de zaal, de status en het type voorstelling te wijzigen. Als de voorstelling al gekoppeld is in het kassasysteem van het theater, is het niet mogelijk om het theater te wijzigen.

2. U werkt met een koppeling tussen het boekingssysteem en PKI via een API-verbinding; afhankelijk van hoe de koppeling tussen het boekingssysteem en PKI is ingericht, is het eventueel mogelijk om wijzigen aan te brengen. Als u niet zeker weet wat wel en niet mogelijk is, neemt u dan contact op met de leverancier van uw boekingssysteem of met support@podiumkunst.info.