In de eerste week van de tweede maand na afloop van het kwartaal worden de gegevens via de koppeling overgezet van Podiumkunst.info naar Fonds Podiumkunsten. Op de eerste dag van deze week verzenden wij aan alle producenten waar voorstellingsgegevens voor klaar staan, via een automatische mailing, een overzicht met alle gegevens die klaar staan om overgezet te worden. Zo kunt u zelf controleren of de data die in PKI klaar staat om overgezet te worden, compleet en correct is.

In het overzicht vindt u de hieronder beschreven kolommen met daarin de volgende informatie:

Producent-ID
het cijfer tussen haakjes in de bestandsnaam is uw producent-ID bij PKI
Productietitel
de titel van de productie in PKI
Nieuw/reprise
gaat het om een nieuwe productie (nieuw) of om een reprise
Co-productie?
is het een co-productie of eigen?
Co-producent
naam van de co-producent(-en)
Theater
naam van het theater
Postcode
postcode van het adres van de zaal
Plaats
vestigingsplaats van de zaal
Zaal
naam van de zaal, zoals bekend in PKI. Let op: is deze zaal niet bekend of erkend bij het FPK, dan wordt alleen de postcode van de zaal overgezet. Is het aantal uitgegeven kaarten groter dan de maximale zaalcapaciteit zoals bekend bij FPK, dan wordt alleen het theater overgenomen.
Datum
speeldatum van de voorstelling
Type voorstelling
kan zijn try-out, première, normaal, montage, dernière
Festival
is de voorstelling onderdeel van een festival (ja) of niet (nee)
Kenmerk
het kenmerk dat de voorstelling krijgt in MijnFonds; kan zijn (FPK) Reguliere uitvoering, (FPK) Schoolvoorstelling concert PO, (FPK) Schoolvoorstelling / concert VO, (FPK) Educatieve activiteit, (FPK) Betaalde lezing of inleiding, (FPK) Overige. Deze kenmerken worden vertaald naar de juiste termen in MijnFonds.
Aantal
totaal aantal uitgegeven kaarten (vrijkaarten + betaalde kaarten)
Betaald
aantal kaarten waar voor betaald is
Vrijkaart
aantal vrijkaarten
Fin afspraak
kan zijn partage, uitkoop of huur
PKI ID
het ID van de productie plus het voorstellingsnummer in PKI

Met dit overzicht heeft u inzicht in (en kunt u eventueel een controle uitvoeren op) de data die is overgezet van uw account in Podiumkunst.info naar uw account in MijnFonds.