Welkom bij DIP! Je hebt van een medewerker van DIP of van een collega, de inloggegevens voor de online omgeving van DIP ontvangen.

De eerste keer inloggen op de applicatie kan op 2 manieren:

1. Wanneer de beheerder van jouw organisatie jouw account aanmaakt, kan je voor het eerst inloggen door naar de DIP-applicatie te gaan. Hier klik je op 'wachtwoord vergeten', vul hier je email-adres in en klik op verstuur. Je zal een mail ontvangen waarmee je een nieuw wachtwoord aan kan maken, hiermee kan je inloggen op de applicatie.
  2. Wanneer een medewerker van DIP jouw account aanmaakt zal je een mail van ons ontvangen, via deze mail kan je zelf een wachtwoord instellen. Hiermee kan je inloggen op de applicatie