Als je een nieuwe productie wil aanmaken, maar de producent staat nog niet in Podiumkunst.info, dan kan je dit formulier invullen. Met dit formulier kan je tot 10 producenten per keer doorgeven. Je kan het zo vaak herhalen als je wil

De gegevens die je hier invult, zijn onder andere: naam producent, adres producent, e-mailadres en naam contactpersoon. Op basis van dit bestand, maken wij de producent of producenten aan in PKI en koppelen deze aan het impresariaat. In principe heeft de producent dan zelf een gebruikersaccount waarmee hij in kan loggen in PKI en toegang krijgt tot de DIP applicatie.

* Mocht je de producent echt geen directe inlog willen geven in PKI en DIP, dan kunnen we ook een gebruikersaccount met een fictief e-mailadres aanmaken (bijvoorbeeld naamproducent@naamimpresariaat.nl).