Als de datum of de zaal van een voorstelling is gewijzigd, dan is het nodig om dit aan te passen in PKI. Er zijn twee situaties mogelijk;

1. Je werkt direct in de applicatie, omdat jullie geen koppeling hebben tussen het boekingssysteem en PKI. Je kan de voorstelling wijzigen als je naar Producties gaat (onder de gele knop met je naam), dan naar lijst met voorstellingen waar je op de regel van de betreffende voorstelling klikt om deze te openen. In dit venster is het mogelijk om de producent, de datum, de zaal, de status en het type voorstelling te wijzigen. Als de voorstelling al gekoppeld is in het kassasysteem van het theater, is het niet mogelijk om het theater te wijzigen.

2. Jullie werken met een koppeling tussen het boekingssysteem en PKI via een API-verbinding; afhankelijk van hoe de koppeling tussen het boekingssysteem en PKI is ingericht, is het eventueel mogelijk om wijzigen aan te brengen. Als je niet zeker weet wat wel en niet mogelijk is, neem dan contact op met de leverancier van jullie boekingssysteem of met support@dip.nl.