Inloggen

Gewijzigd op Fri, 19 May 2023 om 01:34 PM

Hoe log je in?
Om toegang te krijgen tot DIP heb je inloggegevens nodig. Deze kun je op 2 manieren verkrijgen:

1. De beheerder van jouw organisatie maakt met jouw e-mailadres een account aan en geeft je de benodigde rechten. Daarna ontvang je een e-mail met het verzoek om een wachtwoord aan te maken. Heb je dit gedaan? Dan kun je hier inloggen.

2. Een medewerker van DIP maakt jouw account aan. Ook dan ontvang je een e-mail waarmee je zelf een wachtwoord kunt instellen. Vervolgens kun je hier inloggen.

Wachtwoord vergeten?
Klik dan op de link 'wachtwoord vergeten' in het inlogscherm. Vul hier je e-mailadres in en klik op 'verstuur'. Je ontvangt een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.